Naslovna Sport Amar Osim: “Pred Leotarom je lijepa priča, nadam se da će ostvariti...

Amar Osim: “Pred Leotarom je lijepa priča, nadam se da će ostvariti ono što su planirali”

0
Izvor: MerdianBet

Nekadašnji šef stručnog štaba Amar Osim dao je interesantnu izjavu o potencijalnom preuzimanju Leotara i naglasio je da su obavili ozbiljne razgovore oko njegovog angažmana, prenosi “Sportsport“.

“Razgovarali smo, Leotar je klub sa lijepom tradicijom koji je sad dobio priliku da se vrati na mjesto koje mu pripada. Znate i sami da mene za Trebinje vežu neke stvari, lijepo se osjećam u tom gradu i kada god imam priliku, tamo sam. Imam, mogu slobodno reći, i prijateljske odnose sa ljudima koji vode klub, tako da smo obavili ozbiljne razgovore po pitanju mog dolaska na mjesto šefa struke” – rekao je Osim pa dodao:

“Ozbiljni ljudi, koji znaju šta hoće i koliko mogu. Mogu vam reći da sam mnogo razmišljao, u krajnjem slučaju i za mene bi to bio izazov. Kao što sam već rekao, klub sa tradicijom, bili su prvaci Bosne i Hercegovine i sada su dobili priliku za povratak na ‘scenu’, ali da sam prihvatio ponudu, htio ili ne, izgubio bih djelomično odnos sa Trebinjem, komšijama i prijateljima, ljudima koji vode klub. Ne bi to više bilo to. Ipak bi se stvari promijenile, nestala bi i ta neka ‘sloboda’ koju imam u Trebinju”.

Do saradnje još nije došlo, a Osim je poželio sve najbolje klubu iz Trebinja.

“Uvjeren sam da je pred Leotarom i fudbalom u Trebinju lijepa priča. Ovo govorim jer dobro poznajem ljude koji su se prihvatili posla. Naravno, trebaće malo strpljenja jer preko noći se ništa ne može napraviti. I u našim razgovorima, mislim na ove profesionalne ne prijateljske, koji su češći, osjetio sam kako razmišljaju, šta žele i šta im je osnovni cilj. Iskreno se nadam da će ostvariti sve ono što su planirali”.

Ukoliko i zvanično Leotar dobije licencu i zeleno svjetlo za nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, postoji realna šansa da nekadašnji trener Željezničara ipak preuzme Leotar.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име