Naslovna Hercegovina Bileća: „Protivpravno lišenje slobode“

Bileća: „Protivpravno lišenje slobode“

0
Izvor:

Na području Policijske uprave Trebinje, 07.02.2021. godine, evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je lice inicijala M.Š. počinilo krivično djelo „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“ na štetu pripadnika Jedinice žandarmerije Policijske uprave Trebinje. Krivično djelo je počinjeno tako što je pripadnik Jedinice žandarmerije PU Trebinje prvo verbalno, a nakon toga i fizički sprječen da izvrši službenu radnju.

Policijskom službeniku je lice inicijala M.Š. potrgalo epolete sa činovima na uniformi, nakon čega ga je i udarilo. O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju.

Policijska stanica Bileća radi na dokumentovanju krivičnog djela „Protivpravno lišenje slobode“. Naime, policijski službenici su stekli operativna saznanja da su lica inicijala Ž.V. M.Z. i jedno maloljetno lice protivpravno lišili slobode drugo lice na način da su ga stavili u prtljažnik putničkog automobila, odvezli ga na određenu lokaciju, zadali mu više udaraca po glavi i tijelu uslijed čega je lice lišeno slobode zadobilo tjelesne povrede, nakon čega su ga ostavili u blizini Bileće. O događaju je obavješteno Okružno javno tužialštvo u Trebinju.

 

Trebinje 24

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име