Naslovna Hercegovina Bileća Bilećani poručili: Mi volimo svoj grad, a ti?

Bilećani poručili: Mi volimo svoj grad, a ti?

0
Akcija čišćenja lokacija Muzeja i stećaka, Bećaruše i šetališta ka jezeru u Bileći dio je aktivnosti projekta „Voli(m) svoj grad“. U ovoj akciji učestvovali su članovi FK „Hercegovac“, članovi Udruženja građana „Eho“, te srednjoškolci koji su u prethodnom periodu bili učesnici kreativnih radionica u sklopu ovog projekta.

U Udruženju građana „Eho“, kažu da su zahvalni FK „Hercegovac“, koji se tradicionalno odaziva ovakvim inicijativama, kao i svim sponzorima koji su podržali ovu akciju.

– Ovo je samo prva u nizu aktivnosti kojima ćemo pokušati da učinimo naš grad ljepšim, ali i da ukažemo na višegodišnje probleme i pokrenemo inicijativu za rješavanje istih. Mi smo danas svi zajedno učinili da Bileća bude ljepša i nastavićemo to da činimo. Pozivamo sve sugrađane da nam se pridruže i uključe u naredne aktivnosti o kojima ćete biti obaviješteni na društvenim mrežama –  kažu iz Udruženja građana “Eho”, a piše „Radio Bileća“.

Projekat „Voli(m) svoj grad!“ realizuje Udruženje građana „Eho“ u saradnji sa Međunarodnom organizacijom za migracije u okviru projekta „Podrška mladima u lokalnim zajednicama u Bosni i Hercegovini“ koji finansijski podržava vlada Ujedinjenog Kraljevstva.

– Cilj ovog ekološkog projekta je podići svijest o značaju i zaštiti životne sredine, ali i skrenuti pažnju na sve oblike vandalizma i primitivnog odnosa prema prirodi i javnom dobru. Kroz niz zanimljivih aktivnosti planiramo provesti ekološku kampanju i urediti naš grad – poručuju organizatori akcije.

bileca-ciscenje.jpg

bileca-ciscenje2.jpg

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i naš Youtube kanal.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име