Naslovna Hercegovina Bileća Bilećki osnovci pokrenuli časopis „Njegošev glasnik“

Bilećki osnovci pokrenuli časopis „Njegošev glasnik“

0

Da samo ono što je zapisano ostaje za vječna sjećanja znaju i učenici Osnovne škole „Petar II Petrović Njagoš“ koji su zajedno sa nastavnicima pokrenuli časopis „Njegošev glasnik“.

Ovaj časopis izlaziće jednom godišnje, početkom septembra, a na njegovim stranicama biće događaji i ličnosti koji su obilježili prethodnu godinu.

Zahvaljujući časopisu ostaće zabilježeno koji su učenici pošli u prvi razred, a koji su završili osnovnu školu, ko je postizao dobre rezultate na takmičenjima i koje su se sekcije istakle svojim aktivnostima.

U ovom, prvom broju mali novinari donose razgovor sa Tijanom Bošković, direktorom škole Miodragom Parežaninom, te nastavnicima Milenkom Kešeljom i Milanom Radovanovićem. U ovom broju možemo čitati i o učenici generacije- Danici Radmilović, ali i o područnom odjeljenju na Baljcima.

„Vrijedni članovi redakcije: Miodrag Parežanin, Gordana Milojević, Radenka Kapor, Milanka Radusinović, Anđelka Petrović, Nikola Stolica, Goran Skočajić i novinarska sekcija škole su se potrudili da časopis bude zaista ogledalo našeg rada“, kažu u Osnovnoj školi „Petar II Petrović Njagoš“ .

Zahvaljujući nekadašnjem učeniku ove škole Bobanu Božu Vukoju, koji je finansirao štampanje časopisa svi učenici i zaposleni, kao i prijatelji škole dobili su svoj primjerak „Njegoševog glasnika“.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име