Naslovna Izdvajamo Blagoje Grković novi predsjednik GO SDS Trebinje (VIDEO)

Blagoje Grković novi predsjednik GO SDS Trebinje (VIDEO)

0

Blagoje Grković izabran je danas voljom delegata Skupštine gradske organizacije SDS Trebinje za predsjednika Gradskog odbora SDS Trebinje.

Od 143 delegata za Blagoja Grkovića je glasalo 120 dok je njegov protivkandidat Vujadin Vuković dobio 19 glasova a 4 glasačka listića bila su nevažeća.

Skupštini gradske organizacije SDS Trebinje prisustvovao je Mirko Šarović, predsjednik SDS kao i načelnici SDS iz IJ9 Veselin Vujović, Nenad Abramović i Stevo Drapić kao i predstavnici svih opštinskih odbora iz IJ9.

Skupštini prisustvovali su i narodni poslanici Branko Butulija, Nebojša Vukanović, Ljubiša Krunić i Maksim Skoko.

„Skupština je uspješno završena i dobili smo sve organe i tijela, kao i novog Predsjednika GO Srpske demokratske stranke Trebinje. Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas prisustvovao na izbornoj Skuštini, mi možemo očekivati samo dobro, kada je u pitanju Srpska demokratska stranka u Hercegovini a posebno ovde u Trebinju. Jak je SDS u Hercegovini onoliko koliko je jaka gradska organizacija u Trebinju kao u najvažnijem mjestu. Mislim da smo izabrali odličnog,mladog i obrazovanog kandidata.“,- poručio je Mirko Šarović, Predsjednik Srpske demokratske stranke.

Novoizabrani predsjednik Grković je istakao da iako mlad dolazi iz SDS-ove porodice i da ima ambiciju da SDS kao državotvornu stranku u Trebinju vrati na mjesto koje joj pripada i da bude istinski protivnik režimu.

„Ja ću u budućnosti biti predsjednik svih i oni koji su me podržali i oni koji nisu.Mi svi volimo SDS i svima nam je stalo do Srpske demokratske stranke. Želja mi je da u daljem periodu vratimo Srpsku demokratsku stranku, tamo gdje joj je i mjesto.“, poručio je Grković.

“Posebno ću raditi na jačanju pozicije mladih i žena u stranci, ali uz puno uvažavanje starijih članova stranke čija podrška i savjeti su nam potrebni”, istakao je Grković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i naš Youtube kanal.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име