Naslovna Hercegovina Trebinje Bojan Šapurić potpredsjednik NDP -a

Bojan Šapurić potpredsjednik NDP -a

0
Izvor: Hercegovina Press
Bojan Šapurić potpredsjednik NDP -a
Predsjedništvo NDP-a je za potpredsjednika partije izabralo Bojana Šapurića iz Trebinja. Šapurić je zadužen za izbornu jedinicu 3 i najmlađi je potpredsjednik jedne političke stranke u Republici Srpskoj.

Nova zaduženja su mu kaže dala vjetar u leđa i energiju da krene u reviziju članstva i jačanje stranačke infrastrukture.

Veliki posao nas  čeka  na istoku Republike Srpske. Govorim prvenstveno o podmlađivanju  stranke, promovisanju novih mladih lica,  osnivanju opštinskih   odbora tamo gdje ih trenutno nemamo. Daću sve od sebe da učvrstim infrastrukturu  i napravim jednu zdravu cjelinu. NDP u Hercegovini ima odbornike i odbore u većini opština  sem Nevesinja i Gacka i to je dobra polazna platforma. Slična situacija je i u romanijskoj i zvorničkoj regiji, kaže Šapurić za Hercegovina press.

Da je NDP započeo pripremu za opšte izbore 2022. potvrdio je i predsjednik partije Dragan Čavić.

Imali smo sjednicu Predsjedništva stranke u nedjelju na kome smo odlučili da ćemo jačati svoju infrastrukturu na terenu i na izbore izaći samostalno. Ako se budemo odlučili da izlazimo sa nekim u koaliciju, tu ćemo odluku donijeti tamo u jesen, neposredno pred izbore. Eksplicitno, nema ujedinjenja ni sa kim! Jedina opcija za nastup za sljedeće izbore je koalicija. A sa kim će biti koalicija, o tom po tom – kaže Čavić.

Čavić je dodao da su na adresu NDP- a stizale razne ponude za ujedinjenje, ali da  svi u Predsjedništvu imaju jasan stav da  potrebe za ujedinjavanjem  nema.

Takvi kakvi jesmo idemo u izborni proces, idemo u jačanje infrastrukture na terenu. Na izbore idemo samostalno, a ako budemo išli sa nekim u koaliciju, odluku ćemo donijeti pred izbore. Ali kao NDP, nikakvo integrisanje , ujedinjenje, utapanje ne dolazi u obzir – poručio je  Čavić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име