Naslovna Republika Srpska Borci su prozreli igru vlasti, dosta im je manipulacija

Borci su prozreli igru vlasti, dosta im je manipulacija

1

– Aktuelna vlast treba da Boračku organizaciju Republike Srpske ostavi na miru da autonomno radi i donosi odluke. Sve što smo mogli vidjeti poslednjih dana je manipulacija boračkom populacijom sa jednim jedinim ciljem a to je spašavanje vlasti, kaže Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke.

„Boračku populaciju u Republici Srpskoj aktuelna vlast je rascjepkala u 17 kolona da bi danas pokušali Boračku organizaciju Republike Srpske iskoristiti u stranačke svrhe. BORS na svojim organima treba da usaglasi svoje odluke a ne da se ti stavovi BORS-a pokušaju kreirati iz centara jedne političke opcije“, pojasnio je Šarović.

Predsjednik SDS kaže da je naivnih i onih koji kratko pamte sve manje i da su građani a pogotovo borci prozreli igru vlasti.

„Umjesto da imamo skup boraca kojim bi se tražio novi zakon o pravima boraca koji granatuje pravičnost za borce, borački dodatak od 5 KM po mjesecu učešća u ratu, izmjene u oblasti invalidnina jer preko 20 hiljada invalida rata danas prima iznos na mjesečnom nivou od 30 KM do 100 KM a na prvi posao još čeka 1660 djece poginulih boraca, danas neko gura borce u prve redove da brane aktuelnu vlast“, naglasio je Šarović.

On kaže da se aktelna vlast ne može amnestirati svoje odgovornosti organizovanjem protesta i sakrivanjem iza boraca kojima su praktično uzeli sve.

„Sistematski se provodi kampanja straha i proizvodnje neprijatelja već godinama. Kao epilog svega imamo Republiku Srpsku izolovanu od svih relevantnih međunarodnih faktora. Kocarska politika „biti ili ne biti“ za Republiku Srpsku koju je proklamovao i provodi Milorad Dodik je dovela Republiku Srpsku u ovu poziciju. Sutra će ta loša i hazarderska politika vlasti tražiti da se sakrije iza boraca“, zaključio je Šarović.

1 KOMENTAR

  1. Iza čega ćeš se ti Mirko sakriti kad te budu pitali šta ti imaš sa Eskobarom tako intimno i tako dobro sarađujete kako veli isti Eskobar? A? Šta kažeš; šta li ćeš reći biračima na izborima po istom pitanju i ti i Ivanić? Ne mogu vjerovati da u srpskom narodu ima takvih idiota!!!
    Ti i takvi možete se spremiti u političku penziju posle izbora, laku noć!!!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име