Naslovna Hercegovina Trebinje Bravo – Bingo danas obradovao radnike sa po 500 KM podrške

Bravo – Bingo danas obradovao radnike sa po 500 KM podrške

0

Najveća kompanija i trgovački lanac u Bosni i Hercegovini Bingo danas je isplatio više od 4 miliona KM podrške svojim radnicima.

Tako je 7.910 zaposlenih dobilo po 500 KM, što zajedno s porezima iznosi ukupno više od 4,7 miliona KM. Ovaj jedinstveni vid podrške u BiH dobili su svi radnici Binga i sestrinskih kompanija koji imaju više od 6 mjeseci radnog staža u ovoj kompaniji.

„Podrška je važna u svakom segmentu privatnog i poslovnog života pojedinca. Ovo je primarno ljudska podrška, u kriznim i teškim vremenima. Podrška, jer se danas zajednički borimo s izazovima i krizom. Podrška, jer ćemo i sutra biti dio istog tima“, izjavila je Ljiljana Kunosić, izvršna direktorica kompanije Bingo.

Bingo u vlasništvu ima dvadeset drugih kompanija, od čega je deset proizvodnih. Primarna Bingova djelatnost je trgovina, uz 220 maloprodajnih objekata, koji čine ovu tuzlansku kompaniju liderom u sektoru retaila. Bingo se sve više orijentiše ka proizvodnji, kako bi kupcima pružio svježe i kvalitetne proizvode, poštujući svoju izvornu filozofiju domaćeg lanca trgovina koji pruža podršku domaćoj privredi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име