Naslovna Hercegovina BRUTALNI NAPAD U FOČI: Inspektora i njegovu ženu pretukao na spavanju!

BRUTALNI NAPAD U FOČI: Inspektora i njegovu ženu pretukao na spavanju!

0

Filip K. iz Foče, uhapšen je zbog sumnje da je pretukao inspektora Policijske uprave Foča Aleksandra Mojevića i njegovu suprugu, kojima je oko tri sata iza ponoći upao u kuću.

Kako je potvrđeno u MUP-u Filip K. je oko tri sata iza ponoći ušao u kuću policijskog inspektora. Mojevića je zatekao na spavanju i odmah se okomio na njega udarajući ga u glavu. Potom je napao i Mojevićevu suprugu, koju je uhvatio za kosu i nekoliko puta je udario u glavu, razbio je televizor, a zatim je pobjegao. 

Uznemirena žena je pozvala policiju i prijavila napad. Po dolasku patrole osumnjičeni Filip K. se vratio u kuću inspektora, a potom je i uhapšen.

Nakon prijave, na mjesto događaja je upućena patrola Policijske stanice Foča koji su oko 3:30 sati lišili slobode Filipa K. zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede policijskom službeniku i njegovoj supruzi„, navode u MUP RS.

Filip K. je sproveden u policijsku stanicu na dalju kriminalističku obradu. „Osumnjičeni je alkotestiran i utvrđeno je da je imao 1,45 g/kg u organizmu. O svemu je obaviješten dežurni tužilac„, navode u policiji.

Mojević je nakon napada prevezen u Univerzitetsku bolnicu u Foči gdje mu je ukazana liječnička pomoć. Međutim, odbio je bolničko liječenje i na vlastiti zahtjev napustio bolnicu. Motiv napada nije poznat.

Uhapšena osoba će, nakon kriminalističke obrade, uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima ‘Ugrožavanje sigurnosti’, ‘Tjelesne povrede’, ‘Oštećenje tuđe stvari’ i ‘Narušavanje nepovredivosti stana’, biti predata Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име