15.2 C
Trebinje
22,Maj, 2024 11:03:10

Busanje u prsa “junačka” treba da zamijeni gutanje žaba

„Busanje u prsa “junačka” treba da zamijeni gutanje žaba kako je najavio portparol Dodikovog izbornog zakona, Nenad Stevandić“, dodaje Trivićeva.

„Nikakva demagogija i pokušaj vlasti da opravda svoj izlazak na izbore koje je raspisala CIK ih ne može oprati od činjenice da su podvili rep i odustali od svog Izbornog zakona kojeg je gurao Dodik“, izjavila je Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta.

„Busanje u prsa “junačka” treba da zamijeni gutanje žaba kako je najavio portparol Dodikovog izbornog zakona, Nenad Stevandić“, dodaje Trivićeva.

Ona tvrdi da već skoro dvije decenije Milorad Dodik truje narod svojim ispraznim pričama, a da se iza scene rastaljuju stotine miliona na sporovima koje Republika Srpska gubi u energetskom sektoru, te da oni koji se rastaljuju postaju sve bogatiji, a narod, otrovan ispraznim pričama, sve siromašniji.

„Svakom ko želi da vidi je sve jasno, osim onima koji iz vlastitih interesa još uvijek pokušavaju da odbrane pogubnu i po Srbe izdajničku politiku Milorada Dodika, najvećeg neprijatelja Srba“, navela je Trivićeva.

Trivićeva kaže da je ipak dobro da SNSD i njihovi koalicioni partneri izađu na izbore, te da je ona sama uvijek za pristup da se vlast mijenja na izborima, a nikako na ulici i nikako političkim odlukama stranaca. Ističe da iako Dodik nikada ne bi došao na vlast da stranci nisu sankcionisali tadašnje izabrane predstavnike, on treba da ode voljom naroda i nikako drugačije.

„Zato se radujem njihovom izlasku na izbore, kao i izlasku njihovih prikrivenih kandidata poput Stanivukovića koji je takođe najavljivao bojkot nametnutih izbornih pravila, a koji se kao i njegovov politički otac Dodik sprema na gutanje žabe“, kazala je Trivićeva, te zaključila:

„Možda misle da je kuhanje žabe put da je lakše progutaju, ali je ova žaba baš prevelika. Ta žaba se ne zove Šmit nego poraz koji će im nanijeti narod. Vjerujem da je narodu političkih izdaja preko glave i da će većinsko povjerenje dobiti oni koji ne lažu i ne mijenjaju mišljenje kao čarape. I da to povjerenje neće biti prekrojeno uz žmirenje na oba oka dijela stranaca.“

(BN)

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala Trebinje 24. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Trebinje 24 zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
NAJNOVIJE
- Advertisement -spot_img

Povezane vijesti:

- Advertisement -spot_img