Naslovna Hercegovina Čitalac takozvanim režimskim medijima: Ne vrijeđajte nam inteligenciju!

Čitalac takozvanim režimskim medijima: Ne vrijeđajte nam inteligenciju!

0
Izvor: Trebinje 24

Pismo našeg redovnog čitaoca, koje smo dobili putem e-maila redakcije, a koje je njegova reakcija na neke od vijesti i objava u takozvanim “režimskim medijima” prenosimo u cjelini i bez izmjena:

“U mnoštvu vijesti koje vrijeđaju inteligenciju svih mislećih ljudi, a kojima smo zasuti već duži period od strane režimskih medija, jedna se posebno izdvaja. Objavljena je 5. aprila 2021. godine na sajtu Radio “Trebinja”, koji je ovu vijest preuzeo sa RTRS-a.

https://radiotrebinje.com/vijest/bolnici-trebinje-odobrena-sredstva-za-nabavku-kiseonika/

Molimo glavnog urednika Radio “Trebinja” da nam da potpunu informaciju i objavi imena ljudi koji su nam tako velikodušno pomogli, a koji čine Upravni odbor Kompezacionog fonda Republike Srpske. Dok Korona u Trebinju, gradu koji se u svakom pogledu tretira kao “trinesto prase”, divlja i odnosi živote naših sugrađana, mi moramo uručiti specijalnu zahvalnicu nekom Kompezacionom fondu koji nam je, gle čuda, omogućio medicinski kiseonik u 2020. godini!?

Ostaje nam da se nadamo da će i u ovoj godini Fond biti jednako ljubazan i Kovid odjeljenju, ali i kompletnoj bolnici obezbjediti, medicinski kiseonik.

U međuvremenu Trebinjci bi za ovaj izuzetan gest dobre volje članovima UO fonda trebali izgraditi spomenik, a za početak dodijeliti zahvalnicu, uz molbu da nas isti odbor na vrijeme informiše koliko kiseonika smijemo udahnuti mi mali Trebinjci i po kojoj cjeni.”

Vjerni čitalac

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име