Naslovna Hercegovina Trebinje Članovi Plivačkog kluba „ Leotar “ osvojili 20 medalja

Članovi Plivačkog kluba „ Leotar “ osvojili 20 medalja

0

Članovi Plivačkog kluba „ Leotar “ osvojili su 20 medalja – po četiri zlatne i srebrne i 12 bronzanih medalja na Međunarodnom plivačkom mitingu „ Prvi Butterfly kup“, koji je juče održan u Nikšiću, u  organizaciji  Plivačkog  vaterpolo kluba „Butterfly“ iz ovog grada.

Zlatne medalje pripale su Zariju Miladinoviću, Pavlu Bašiću, Vasiliju Đuzeloviću i Damjanu Bokunu u štafeti 4 x 50 metara slobodno.

Srebrne medalje osvojili su Luka Berak u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara leđno i Zarije Miladinović, u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara delfin.

Bronzanim odličjima okitili su se Veljko Jovanović u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara leđno, Marija Kurtović u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara delfin, Luka Berak, Dimitrije Lozo, Uroš Hamović i Radomir Popović u štafeti 4 x 50 metara slobodno, Ines Radulović, Sanja Misita, Bojana Popović i Tamara Misita u štafeti 4 x 50 metara slobodno.

Na ovom takmičenju učestvovalo je 9 klubova iz Crne Gore i Republike Srpske, sa 308 takmičara od čega je  165 u muškoj i 143 u ženskoj konkurenciji.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име