Naslovna Hercegovina Danas je održana press konferencija liste „Za pravdu i red“ (Video)

Danas je održana press konferencija liste „Za pravdu i red“ (Video)

0
Izvor:

Nebojša Vukanović, narodni poslanik i lider pokreta ”Za pravdu i red”, juče je objavio saznanja o imenovanju Zorana Pologoša i Milutina Mastilovića na mjesta izvršnih direktora Elektro-Hercegovine. Dalibora Rajkovića, dosadašnjeg direktora za opšte i pravne poslove zamijeniće Zoran Pologoš, dok će Milutin Mastilović biti imenovan za izvršnog direktora za terenske operacije.

Vukanović je povodom najavljenog imenovanja želio sa članovima ”Za pravdu i red” održati protest ispred Elektro-Hercegovine, a o svojim namjerama je obavijestio Centar javne bezbjednosti koji je zabranio ovaj skup. Skup je trebalo da se održi simbolično pet do dvanest ali policija ga nije odobrila.

Danas je Nebojša Vukanović održao konferenciju za novinare na kojoj se osvrnuo na dugove u Elektro-Hercergovini. Na konferencij je rečeno kako je Pologoš nagrađen za svoje izborne malverzacije, kao i kako je Milutin Mastilović stegao diplomu kod profesora Papovića.

Na konferencij je govorio i odbornik liste „Za pravdu i red“ Đorđe Vučinić koji je govorio o sukubu prije dva dana sa Lukom Petrovićem. Opširnije detalje o svemu donosimo u video prilogu:

Trebinje 24

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име