Naslovna Sport Darko Tavrić i naredne dvije sezone u Leotaru!

Darko Tavrić i naredne dvije sezone u Leotaru!

0
Izvor: Herceg Sport

Na zadovoljstvo obje strane, aktuelni trener RK Leotar Darko Tavrić je danas produžio ugovor sa klubom na još dvije godine.

„Kada je u decembru 2018 godine, kao relativno mlad trener došao u naš klub, neki su tada možda i sumnjali da smo napravili lošu procjenu. Vrijeme je najbolji sudija, koje je pokazalo da smo donijeli ispravnu odluku, jer je Darko u potpunosti opravdao povjerenje koje mu je Leotar ukazao.

Stečeno znanje u radu sa priznatim trenerskim imenima u Srbiji, stalno usavršavanje, strpljiv rad, posvećenost i odlična komunikacija sa svima u klubu i oko njega, donijeli su rezultate sa kojima smo jako zadovoljni. Kao dokaz svega navedenog, došao je poziv Darku u stručni štab reprezentacije Srbije, gdje je postao asistent selektora Tonija Đerone, na šta smo posebno ponosni. Treba istaći da je Darko Tavrić prije svega dobar čovjek i neko koga su igrači i članovi stručnog štaba prihvatili kao prvog medju jednakima.

Darko je po majci Trebinjac, stoga je logično da Leotar bude njegova prva opcija i naredne dvije sezone. Nastavljamo zajedno sigurni da ovaj klub uz dobro zdravlje svih, mnogo rada i odricanja, a uz nastavak podrške Grada Trebinja, sponzora, naših vjernih navijača i svih prijatelja kluba, čeka lijepa i uspješna budućnost“, ističu na zvaničnom fejsbuk profilu kluba.

Srećno Darko…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име