Naslovna Republika Srpska Davor Dragičević nakon razgovora u policiji završio u bolnici

Davor Dragičević nakon razgovora u policiji završio u bolnici

0

Davor Dragičević, otac stradalog Davida iz Banjaluke zadržan je u bolnici nakon što mu je pozlilo pred policijskom stanicom Centar u Banjaluci gdje je bio priveden na informativni razgovor.

Ifet Feraget, advokat Dragičevića potvrdio je za N1 da je Davor u bolnici s obzirom na to da ima probleme sa astmom.

„Pozlilo mu je jer je imao problema sa disanjem zbog astme. Prevezen je u bolnicu gdje je smješten, pokušavam nekoga dobiti i stupiti u kontakt kako bih dobio više informacija, ali ne javlja se niko tako da ne znam da li će ga ponovo vraćati u policijsku stanicu nakon bolnice ili će otići kući“, kazao je Feraget.

Davor Dragičević je danas, kako je potvrđeno Mondu, pozvan na informativni razgovor.

„Lice D.D. pozvano je danas na informativni razgovor u PU Banjaluka, a na osnovu saznanja da bi navedeno lice moglo narušiti javni red i mir na svečanom defileu 9. januara na Dan Republike Srpske, kada se na tom mjestu očekuje veliki broj građana“, rekla je Danijela Mučibabić, portparol PU Banjaluka.

Iz Policijske uprave Banjaluka napominju da bi na ovom događaju trebalo da se okupi više hiljada građana, te da se preduzimaju sve potrebne mjere i radnje kako bi defile protekao mirno i bez incidenata.

Informaciju o privođenju prvo je na svom Facebook profilu objavio Ozren Perduv, lider grupe Pravda za Davida.

“Davor Dragičević je upravo priveden na informativni razgovor. Došli su mu kući. Odvezoše ga u PS Centar. Vidimo se tamo”, poručio je kratko Perduv.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име