Naslovna Izdvajamo Debakl vladajuće koalicije uprkos ogromnoj mobilizaciji članstva

Debakl vladajuće koalicije uprkos ogromnoj mobilizaciji članstva

3

U Trebinju večeras gostuje Šako Polumenta na Bregovačkom bazenu u lokalu “Malibu beach bar”.

Organizator koncerta je GO SNSD Trebinje, koji je obezbjedio besplatan ulaz, besplatno piće i hranu. Da li će se ovo platiti iz Budžeta Grada Trebinja ili iz Budžeta Elektroprivrede Republike Srpske, ostaje da vidimo.

Koncert je počeo u 20 časova, a uprkos velikoj mobilizaciji članstva i visokim zvanicama, koncert je doživio potpuni debakl. Na koncertu se okupilo nesto malo više od 300 osoba.

Koncertu su prisustvovali i gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić i generalni sekretar SNSD Luka Petrović kao i narodni poslanik Valerija Lakić.

Velika mobilizacija je bila u Narodnoj partiji Srpske, gdje predsjednik NPS Jovica Vlatković vršio pritisak na članstvo, da se dovede barem 100 ljudi.

Da li je Jovica Vlatković bio na visini zadatka dok su ostali podbacili ili je ipak ovo realna brojka koju vladajuća koalicija u Trebinju može da mobiliše?

Ako poredimo koncerte i nastupe poznatih pjevača koji su održavani u ovom lokalu “Malibu beach bar”, večerašnja posjeta ne moze se ni porediti sa ostalim.

(Trebinje 24)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

3 KOMENTARA

  1. Hebem ti nepismene novinare. Valjda je bilo 300 0soba a na slikama nema nijedan covjek je li ih bilo ne znam

  2. Mozda ovo samo pokazuje sta ljudi misle o „Polumenta muzicaru“ (mozda i „Polumenta kao covjeku“) – mozda nema nikakve veze sa politikom?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име