Naslovna Hercegovina Gacko Decembar “klizi”, Gacko bez Rebalansa budžeta, a Milinkovićev rejting nikad gori

Decembar “klizi”, Gacko bez Rebalansa budžeta, a Milinkovićev rejting nikad gori

0

Pokušavao je načelnik Gacka na sve moguće načine da “sklepa” kakvu takvu skupštinsku većinu posljednja dva mjeseca i usvoji Rebalans budžeta za tekuću godinu.

Prvo je skupština zakazana na blef i po sistemu “ako prođe prođe” i nije prošlo. Nedavno su ponovo lokalne vlasti sazvale lokalni parlament, ubijeđeni da će imati dovoljan broj ruku, a onda uslovljavanje DNS-a i ponovo ništa.

Pokušao je Ognjen Milinković da spas potraži kod PDP- a, odgovor je bio ne. Ako krene u moljenje kompletne opoziciji zajedno sa SDS-om, onda mora da očekuje i uslove. A oni su logično unošenje svojih zahtjeva i prioriteta u Nacrt budžeta za 2023. godinu. Ako ispuni obećanja opozicije, koju po rezultatima na nedavno održanim Opštim izborima podržava većina birača u ovom mjestu, dodatno će urušiti svoj ugled i rejting među manjinom koja takođe sve manje vjeruje u njegov rad.

A kad smo kod rejtinga, on je na Lokalnim izborima 2020. godine dobio 3138 glasova u odnosu na Milana Radmilovića 2536 glasova, a kako tvrde dobro upućeni u političke prilike u Gacku da su sutra izbori Milinković bi imao tek oko 1800- 2000 glasova.

Radnike brine samo jedno, a to su plate. U nadi da će se naći način da se prevaziđe kriza u kojoj se opština nalazi, još jedna konstatacija od sagovornika bliskih Milinkoviću: “Bez obzira na sve, ne razmišlja o ostavci.”

Kroz Staru Hercegovinu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име