Naslovna Hercegovina Detalji hapšenja vozača autobusa sa cigarama u Nevesinju

Detalji hapšenja vozača autobusa sa cigarama u Nevesinju

0
Izvor: Trebinje 24

Policijski službenici Policijske stanice Nevesinje su 15.10.2021. godine, oko 07,40 časova na magistralnom putu Gacko-Nevesinje, kontrolisali putnički autobus marke „Volvo“, u kome je pronađeno 3000 paklica cigareta raznih vrsta.

Policijski službenici su na osnovu prethodno napravljenih planova za suzbijanje trgovine akcizom i raspoloživih operativnih saznanja na magistralnom putu Gacko – Nevesinje, u mjestu Rilja, zaustavili i kontrolisali navedeni putnički autobus kojim je u trenutku kontrole upravljalo lice inicijala M.V. iz Nevesinja.

Izvršenim pretresom u autobusu je pronađeno 3000 paklica cigareta različitih vrsta čija se tržišna vrijednost procjenjuje na oko 12.000 KM.

Protiv lica inicijala M.V. će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nedozvoljena trgovina“.

U 2021. godini Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su evidentirali 10 krivičnih djela „Nedozvoljena trgovina“. Ukupno je oduzeto 106780 paklica cigareta raznih vrsta i 47 kg rezanog duvana.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име