Naslovna Hercegovina Trebinje Direktorica iz Trebinja: Greškom sam smijenjena!

Direktorica iz Trebinja: Greškom sam smijenjena!

22
Izvor: Direkt

Zbog negativnog poslovanja u prošloj godini, Vlada Republike Srpske danas je smijenila direktore deset šumskih gazdinstava i poslovnih jedinica Šuma Republike Srpske među kojima i Branku Radmilović, direktoricu Centra za gazdovanje kršom Trebinje.

Međutim, Radmilović za „Direkt“ kaže da se njeno ime na spisku smijenjenih, vjerovatno, našlo greškom, jer je, tvrdi, od kada je došla na čelo Centra on poslovao pozitivno.

„Centar je prošlu godinu završio sa dugom od 136.000 maraka, a od kada sam ja došla na njegovo čelo, prvi kvartal smo završili sa plusom od 98.000 maraka. Zato smatram da navedena smjena ne može biti u vezi sa mnom i očekujem da to isprave, jer nema osnova za moju smjenu“, kaže Radmilović koja je za vršioca dužnosti direktorice Centra za gazdovanje kršom Trebinje postavljena u januaru ove godine.

Radmilović dodaje da još nije dobila obavještenje o svojoj smjeni, već da je o njemu saznala iz medija.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić, nakon današnje posebne sjednice Vlade RS, rekao je da će u toku sutrašnjeg dana biti izvršena primopredaja dužnosti između razriješenih direktora i novih u ŠG “Borja” Teslić, ŠG “Doboj”, Centar za sjemensko-rasadničku proizvodnju Doboj,  ŠG “Vrbanja” Kotor Varoš, ŠG “Zelengora” Kalinovik, ŠG “Drina” Srebrenica, ŠG “Milići”, Centar za gazdovanje kršom Trebinje, ŠG “Majevica” Lopare i Šumarska kuća “Ognjište”na Jahorini.

Branka Radmilović na čelo trebinjskog Centra postavljena je kao kadar DEMOS-a.

22 KOMENTARA

  1. Dama prosto blista inteligencijom. Jedan Božo bi reko „Voda donijela, voda odnijela“

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име