Naslovna Republika Srpska Dodik dao rok Pavloviću: Podnesi ostavku do podne

Dodik dao rok Pavloviću: Podnesi ostavku do podne

0

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je gradonačelniku Prijedora Daliboru Pavloviću (SNSD) da je izgubio povjerenje svojih stranačkih kolega i da njemu i građanima Prijedora nije ostavio izbor, te očekuje da ga danas do 12.00 časova obavijesti da je odstupio s mjesta gradonačelnika podnoseći neopozivu ostavku.

„Očekivao sam da ću kao predsjednik stranke, koja Vas je zajedno sa građanima Prijedora dovela do mjesta gradonačelnika, čuti ili pročitati jasan demanti na sadržaje koje posljednjih dana možemo da vidimo u javnosti, a nisu dostojni funkcije koju obavljate, ni godina koje imate. Pošto je izostalo Vaše jasno ograđivanje od sadržaja koje je javnost mogla da vidi, a koji nisu dozvoljeni ni sa stanovišta javnog morala ni pravila ponašanja koje SNSD njeguje, u obavezi sam da Vas pozovem da odstupite s funkcije koju obavljate“, istakao je lider SNSD-a u pismu upućenom Pavloviću.

Bez želje da drži lekcije o ponašanju, posebno izabranih funkcionera koji obavaljaju odgovorne poslove, Dodik je naglasio da je Pavlović u posljednjih nekoliko dana, objavljivanjem po njega kompromitujućih fotografija, izgubio autoritet i ugled među svojim sugrađanima koji su ga birali i bacio ljagu na hiljade pristojnih i odgovornih članova SNSD-a kako u Prijedoru, tako i u ostatku Republike Srpske.

Posljednjih dana u javnosti su se pojavile šokantne fotografije koje teško kompromituju gradonačelnika Prijedora. Njegovu ostavku juče je tražila i opozicija u tom gradu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име