Naslovna Hercegovina Trebinje Dodik otišao korak dalje: Obećao autoput Višegrad-Trebinje, klinički centar i aerodrom (VIDEO)

Dodik otišao korak dalje: Obećao autoput Višegrad-Trebinje, klinički centar i aerodrom (VIDEO)

0

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik najavio je danas realizaciju nekoliko investicija u Trebinju i infrastrukturnih projekata koji će preporoditi grad i ovaj kraj učiniti još ljepšim i udobnijim mjestom za život.

Dodik, koji je otvorio novi zatvoreni bazen u Trebinju, rekao je da će u Trebinju biti izgrađena potpuno nova bolnica i da je u planu da Trebinje auto-putem, brzom saobraćajnicom bude spojeno do Višegrada.

„Na tome radimo ovih dana, predsjednik Vlade, ja i ostali koji su uključeni, i želimo da ovaj grad i kraj bude preporođen i u infrastrukturnom i svakom drugom smislu“, rekao je Dodik novinarima nakon otvaranja bazena.

Dodik je naglasio da će u Trebinju biti izgrađen i Aerodrom uprkos, kako je rekao, podmetanjima u Sarajevu i zlim namjerama da se taj projekat spriječi.

„Ali to neće biti moguće, mi ćemo to uraditi i napraviti“, rekao je Dodik.

On je rekao da će biti izgrađena i obilaznica oko ovog grada prema Nikšiću i da će sa tih nekoliko infrastrukturnih projekata Trebinje izgledati drugačije, ljepše i bolje za život, jer je to grad koji zadržava svakog ko u njega dođe.

IMG_0841_resized_20220425_062455865.JPG (113 KB)

Dodik je čestitao građanima Trebinja na otvaranju novog bazena, za koji je rekao da je multifunkcionalan objekat koji će značiti nove kapacitete za djecu, građane i cjelokupan sport.

On je naveo da je nepojmljivo da je Trebinje čekalo ovoliko dugo na ovakav objekat. „Ali, ovoj generaciji je pripalo da to riješi“, rekao je Dodik i napomenuo da je „Elektroprivreda Srpske“ bila investitor i finansirala njegovu izgradnju.

Prema njegovim riječima, ovo je gradski objekat i svi građani Republike Srpske su na neki način učestvovali u njegovom finansiranju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име