Naslovna Izdvajamo DOKLE VIŠE DA TRPIMO: Iskorištavanje djece u političke svrhe

DOKLE VIŠE DA TRPIMO: Iskorištavanje djece u političke svrhe

0

Političarima u Republici Srpskoj ništa nije sveto, počeli su i maloljetnu djecu da iskorištavaju u političke svrhe, kako bi se dočepali novog mandata.

Kako saznaje portal Trebinje 24, pojedinim učenicima srednje škole u Bileći je naređeno od strane profesora da se u srijedu pojave na skupu ispred Doma kulture u Trebinju, koji je organizovao SNSD. Profesori vješto manipulišu omladinom, a navedeni kao razlog dolaska je bio “Podrška premjeru Radovanu Viškoviću”, jer je on tobož puno pomogao Bileći.

Sve nas ovo podsjeća na komunistički režim, gdje se već od malih nogu, već u osnovnoj školi, učlanjivalo u komunističku partiju.

Takođe predsjednik DNS-a Nenad Nešić, je prije par dana objavio spot u kome se takođe nalazi dijete i govori “Tata vidi Srbija” gdje potom Nešić objašnjava svoj politički program malodobnom dječaku i njegovom ocu koji teleskopom po Mliječnoj stazi „traže dobru političku opciju“.

Političari pokušavaju putem emocija da se dočepaju fotelje i ništa im nije sveto.

Naš obrazovni sistem je odavno na ivici egzistencije, tako da ,nova ili postojeća vlast posle 02. oktobra, mora uraditi ozbiljne reforme u obrazovnom sistemu. Profesori i nastavnici nesmiju da budu politički aktivni, jer nam oni omladinu najviše razaraju.

 

(Trebinje 24)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i naš Youtube kanal.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име