Naslovna Hercegovina Dutina o otvaranju kafića: Niko mi nije pogodovao, sve je u skladu...

Dutina o otvaranju kafića: Niko mi nije pogodovao, sve je u skladu sa zakonom

0
Izvor: Direkt portal Foto:

Reagujući na tekst našeg portala Mladim bračnim parovima u Trebinju od vlasti pegle i ignorisanje, direktor trebinjskog „Agrarnog fonda“ Veselin Dutina tvrdi da Gradska uprava nema nikakve veze sa njegovim otvaranjem kafića u nedavno završenoj zgradi za mlade bračne parove.

Dutina za „Direkt“ kaže da poslovni prostor u kom će kafić biti smješten nije u njegovom vlasništvu, niti u vlasništvu investitora zgrade – trebinjske firme „Kota konstrakšn“.

„Prostor sam iznajmio od jednog lokalnog preduzetnika koji ga je kupio sa namjerom da tu otvori prodavnicu. Međutim, on je trenutno odustao od te ideje i pristao da prostor iznajmi meni za potrebe kafića“, tvrdi Dutina.

Dutina ne vidi ništa sporno u tome što je Grad Trebinje investitor projekta ove zgrade, koji je, uz to, proveo i proceduru izbora banke koja će pratiti kreditiranje, i na kraju, praktično, preuzeo sve zasluge za njenu izgradnju.

„Prostor nisam iznajmio ni od Grada, ni od Kote, već od trećeg lica koje je njegov vlasnik. Nisam zvao nikog iz Gradske uprave da mi pogoduje kako bih otvorio kafić tu. Kafić otvaram sa svojom porodicom i sve sam uradio po zakonu“, kaže Dutina.

Na pitanje zbog čega je odlučio da otvori kafić baš sada i baš u ovoj zgradi, Dutina odgovara da je ideju za ovaj biznis imao već 15 godina, ali da mu je svaka prilika da iznajmi poslovni prostor, iz različitih razloga, propala.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име