Naslovna Izdvajamo Evo šta je prethodilo svemu: Bivši ministar optužen da je torbicom udario...

Evo šta je prethodilo svemu: Bivši ministar optužen da je torbicom udario svog šefa

0

Potvrđena je optužnica protiv Đorđa Popovića, bivšeg ministra za saobraćaj i veze Republike Srpske, koja ga tereti da je torbicom udario Gorana Lujića, bivšeg šefa policije Brčko distrikta, koji mu je bio šef dok je Popović bio komandir u policiji.

Odnosi se to na incident koji se, kako je navedeno, dogodio 24. marta 2022. godine oko 18.20 u Brčkom, u otvorenoj bašti ugostiteljskog objekta u Ulici Vuka Karadžića.

U bašti je, sudeći prema optužnici, Popović sjedio za stolom sa R.N., D.K. i S.B., a zatim je u suprotni dio bašte nenadano došao Lujić sa Milanom Petruljevićem.

– Pri tome je Lujić sjeo znatno daleko od stola za kojim je sjedio Popović. Popović odranije ima krajnje poremećene odnose i izraženu netrpeljivost prema Lujiću, koja datira još od 2008. godine, kada je zbog izvjesnog događaja u vrijeme kada je Lujić bio šef policije Popović ostao bez stalnog zaposlenja u policiji kao jedan od komandira – navodi se u optužnici.

Popović, dodaje se, prvo od konobara zahtijeva da se Lujić i Petruljević kao gosti udalje iz lokala, zbog čega konobar biva primoran da se obrati šefu sale, a ovaj poziva vlasnika restorana, ne znajući šta učiniti na uporno Popovićevo insistiranje.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име