Naslovna Hercegovina Trebinje Grada Trebinja – U toku rasprava o odricanju odborničkog dodatka, opozicija tvrdi...

Grada Trebinja – U toku rasprava o odricanju odborničkog dodatka, opozicija tvrdi da se radi o nelegitimnom oduzimanju

1
Danas je u Trebinju, u pozorišnoj sali Kulturnog centra, sa kašnjenjem izazvanim tehničkim problemima u realizaciji radijskog prenosa, počela 3. sjednica Skupštine Grada Trebinja.

Na Dnevnom redu je ukupno 21 tačka, a između ostalog na Dnevnom redu je Prijedlog odluke o dodjeli Svetosavske nagrade, čiji su laureati izglasani jednoglasno, a među njima su dodijeljene i dvije posthumne nagrade – Draganu Zelenoviću i Dragani Vujičić, prosvetnim radnicima koji su svojim zalaganjem i radom ostavili dubok trag.

Takođe, na Dnevnom redu je i Prijedlog odluke o odborničkom dodatku u Skupštini Grada Trebinja, a trenutno je u toku rasprava o ovoj tački.Nešto žučniju raspravu na današnjoj sjednici Skupštine Grada Trebinja izazvala je četvrta tačka Dnevnog  koja se odnosi na Prijedlog odluke o odborničkom dodatku.

Svi predstavnici opozicije su mišljenja da je odricanje odborničkog dodatka svojevrsni udar na opoziciju, prvenstveno na studente i nezaposlene odbornike. Oni su mišljenja da se ne radi o odricanju već o otimanju odborničkog dodatka, što smatraju nekorektnim. Mišljenje koje se moglo čuti iz sva tri opoziciona kluba je da odbornički dodatak ne treba nikome oduzimati već da svako ima pravo da raspolaže ličnim dodatkom onako kako želi i da pomogne kategorije koje smatraju ugroženim.

Na Fejsbuk stranici internet magazina ”Moja Hercegovina” možete pratiti prenos kompletne sjednice, a u toku je desetominutna pauza nakon čega će se raspravljati prijedlozima odluka o usvajanju i izvršavanju Budžeta Grada Trebinja, kao i o ostalim tačkama Dnevnog reda.

 

(Moja Hercegovina)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

1 KOMENTAR

  1. The hair quality of the hair piece is very good. I bought 45 cm, which is about the same length as my hair, so I can bring it by myself, which is very convenient

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име