Naslovna Republika Srpska Gradonačelnik Istočnog Sarajeva nastavlja sa skandalima: Gost bezbjednosno interesantnih lica!

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva nastavlja sa skandalima: Gost bezbjednosno interesantnih lica!

0
Izvor: Trebinje 24

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, nakon skandaloznog i nasilnog ponašanja u petak uveče u ‘Yu baru’, nastavlja sa svojim skandaloznim ponašanjem. Ćosić je u nedelju bio gost na krštenju djece bezbjednosno interesantnog lica Miroslava Mikija Škobe koji se dovodio u vezu sa više krivičnih djela, a gdje je prisutan bio i Milutin Mića Danilović, koji se dovodi u vezu sa Škaljarskim klanom, i s kojim se Ćosić grlio i ljubio.

Ćosić se na svom „Fejsbuk“ profilu zahvalio na dobrodošlici na krštenju, a isplivali su i snimci na kojima se vidi kako se grli sa Mićom Danilovićem, dok se Miki Škobo veseli između dvije djevojke.
Podsjetimo, u augustu prošle godine u jednom apartmanu na Jahorini, Policijska uprava Istočno Sarajevo, uhapsila je Danilovića i još pet lica, među kojima je bio i Škaljarac Miloš Novilović, zbog narkotika i oružja.

Danilović je, zajedno sa ocem Mikija Škobe, privođen i 2009.godine kada je na Palama zapaljen automobil nekadašnjeg komandira policije Ivana Šarca.
Škobo je 2019. godine u predmetu “Volan“ osuđen na godinu dana zatvora, nakon sklapanja sporazuma sa Tužilaštvom i priznanja krivice.

Prema navodima iz optužnice, Škobo je optužen za organizovani kriminal, pranje novca te iznuđivanja novca od vlasnika ukradenih vozila.

Šta radi gradonačelnik Istočnog Sarajeva sa bezbjednosno interesantnim licima, pitanje je za MUP RS, dok njegova partija treba da odluči da li neko tako nedoličnog ponašanja može da vodi strateški značajan grad.

Ćosićevo neprimjereno ponašanje krenulo je od petka i nastavljeno je sve do nedelje. Prvo je u petak u ‘Yu baru’ fizički nasrnuo na svoju partnerku Biljanu, a potom udario i predsjednika BORS-a Gorana Šehovca. Potom je sa partijskog skupa na Sokocu na svom Fejsbuk status sve negirao, navodeći da voli svoju porodicu, jednu ženu, Istočno Sarajevo, SNSD I Milorada, te je nastavio pijanstvo na svadbi Nemanje Majdova kojoj su prisustvovali I Novak Žoković I Milorad Dodik.

Izvori našeg portal iz SNSD koji su takođe bili na svadbi kažu da je ‘Dodik bio malo je reći ljut na Ćosića’:
‘’Vidno alkoholisan pokušao je prići stolu sa kojim su sjedili Dodik I Žoković ne bi li se slikao sa Đokovićem. Novaku je bilo jako neprijatno I odbio je da se slika. To je jedini čovjek kojeg je odbio da se slika sa njim. Dodik ga je nakon tog otjerao od njihovog stola I rekao mu da im više ne prilazi. Kada je Dodik otišao, on je skočio I latio se mikrofona’’.

Isti izvori takođe navode da je Dodik dobio obimne snimke s nedeljnog slavlja i krštenja, te druženja Ćosića i bezbjednosno interesantnih lica, te da je ‘’gradonačelnik završio karijeru i sam postavši bezbjednosno interesantno lice’’. Prema nezvaničnim informacijama, na razgovore su danas pozivani pojedini učesnici veselja na krštenju i od njih je traženo da potvrde autentičnost snimaka slavlja koje su postavljali na svoje „Fejsbuk I Instagram“ profile a na kojima je I gradonačelnik Ćosić.

 

(Trebinje 24)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име