Naslovna Sport Husfer Musemić trener Tuzla sitija dao „cenera“ navijaču Posušja

Husfer Musemić trener Tuzla sitija dao „cenera“ navijaču Posušja

0
Izvor: Mondo

Trener Tuzle sitija Husref Musemić je pojasnio sve što se dešavalo na stadionu „Mokri dolac“ u Posušju gdje je poklonio novac navijaču domaćina.

Ono po čemu će ova utakmica ostati upamćena je komična situacija u kojoj je jedan od navijača sa tribina od trenera Tuzle sitija tražio 10 KM, a Musemić mu je želju ispunio.

Navijač u trenerci Širokog Brijega ekspresno je promijenio navijačku orijentaciju i zapjevao: „Tuzla siti, Tuzla siti.“

„Najprije moram da istaknem da je publika bila vrlo korektna u Posušju, nije bilo nikakvih uvreda sa tribina već se navijalo fer i sportski. A taj momak, za kojeg sam kasnije saznao da je iz Širokog Brijega mi je kod penala rekao da se ne brinem da će golman odbraniti. ‘Ako odbrani, dođeš mi 20 maraka’, rekao mi je. Kad se to dogodilo, odmah sam mu dao 10 jer sam kod sebe imao apoene od sto i 10 KM. Poslije sam mu dao još ‘cenera'“, rekao je Musemić.

Još jednom je ponovio da su navijači Posušja zaista bili izuzetno korektni, ali nije želio da komentariše izjavu da „u posljednje vrijeme ne vidi baš najbolje“, aludirajući da suđenje, odnosno da su protiv njegovog tima dosuđena dva jedanaesterca i crveni karton Jasminu Čelikoviću.

„Idu godine, malo se slabije vidi, gubi se pamćenje…“, dodao je Musemić.

Tuzla siti je na drugom mjestu na tabeli sa sedam bodova manje od lidera Zrinjskog iz Mostara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име