Naslovna Hercegovina Ilija Stanković se sastao sa Batom Carevićem

Ilija Stanković se sastao sa Batom Carevićem

0
Foto: Ilija Stanković

Delegacija Srpske demokratske stranke (SDS) iz Trebinja, posjetili su predsjednika opštine Budva Marka (Bata) Carevića. Sastanku su prisustvovali Ilija Stanković kandidat za gradonačelnika Trebinja, te i kandidati za odbornike Dejan Bodiroga i Sreten -Bato Kovacevic.

“Očekujem da će talas promjena koji je krenuo iz Crne Gore zapljusnuti čitav region, a u Republici Srpskoj prvo Trebinje kao grad najbliži Budvi i Crnoj Gori” – rekao je Stanković kandidat za gradonačelnika Trebinja.

Razgovarano je o modalitetima saradnje ova dva grada, a naglašene su ogromne mogućnosti u oblasti turizma i poljoprivrede.

„Hrabrost koju su pokazali građani Crne Gore a i posebno Budve mi ulijeva nadu da ćemo i mi pokazati hrabrost na lokalnim izborima i glasati za bolje i naprednije Trebinje“,- kazao je Bodiroga, kandidat za odbornika u Skupštini grada Trebinja.

Pokrenuta je inicijativa bratimljenja Trebinja i Budve kao i poziv gospodinu Careviću da posjeti naš grad, a realizacija bi trebala biti nakon novembarskih izbora i pobjede opozicije u Trebinju.

„Posjeta gospodinu Careviću i njegova podrška nam znaci, nadamo se da ce Trebinje i Budva nakon lokalnih izbora imati mnogo bolju saradnju“ – rekao je Kovacevic, kandidat za odbornika u Skupštini grada Trebinja.

Trebinje24

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име