Naslovna Izdvajamo Ispitati navode svjedoka i najstrožije kazniti one koji su pripremali napade na...

Ispitati navode svjedoka i najstrožije kazniti one koji su pripremali napade na Nebojšu Vukanovića

7
Izvor: Trebinje24
SDS Trebinje

GO SDS Trebinje poziva nadležne organe da reaguju na iznesene skandalozne navode da su lokalni političari i tajkuni pripremali napade na narodnog poslanika Nebojšu Vukanovića i na njegovu porodicu, s ciljem zastrašivanja istog da prestane sa razotkrivanjem kriminalnih radnji u našem gradu, a koje je iznio svjedok Radenko Drašković na suđenju između narodnih poslanika Vukanovića i Tamindžije.

Nedopustivo je da bilo ko u našem gradu nekome prijeti, a pogotovo ne jednom narodnom poslaniku.

Nadležni organi trebaju pod hitno provjeriti sve navode koji su izneseni na suđenju, i protiv odgovornih podnijeti tužbe i iste kazniti.

Prijetnje, strah i ucjene su nešto što treba da bude prošlost u našem gradu i nešto što Trebinje ne zaslužuje pa upozoravamo da ovakve sramne radnje moraju biti na vrijeme zaustavljene i sankcionisane.

7 KOMENTARA

  1. E neka su se i ovi probudili iz višedecenijskog zimskog sna. Zapita li se ikad veseli Vukan kako to da on opozicionarstvo plati desetinama hiljada maraka,prijetnjama i gubitkom posla, Borjan gubitkom posla a „najveća opoziciona stranka“ ni marke štete prepošteni Stanković i žena mu nikakvih problema a ni ostatak stranke? Najprije će biti da nsvi opozicionari u SDS i Pdp mogu na isto biciklo

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име