Naslovna Republika Srpska Istočno Sarajevo: Memorijalni turnir “Miloš Ostojić” 9. i 10. oktobra

Istočno Sarajevo: Memorijalni turnir “Miloš Ostojić” 9. i 10. oktobra

0

Prvi međunarodni memorijalni džudo turnir “Miloš Ostojić” biće održan 9. i 10. oktobra u Istočnom Sarajevu.

Turnir organizuju DŽudo klubovi “Sparta” iz Istočne Ilidže i “Randori” iz Istočnog Novog Sarajeva, u sjećanje na tragično stradalog sugrađanina Miloša Ostojića.

Predsjednik DŽudo kluba “Randori” Stefan Majdov rekao je Srni da će sva takmičenja biti održana u novoj sportskoj dvorani na Trgu Srbija u Istočnom Novom Sarajevu.

On je dodao da će prijava i zvanično mjerenje za mlađi poletarce, pionire i kadete biti održano 8. oktobra od 19.00 do 20.00 časova i 9. oktobra od 8.00 do 9.00 časova.

Žrijebanje takmičara biće održano prvog dana i počinje u 9.00 časova, dok je svečano otvaranje turnira zakazano za 10.00 časova, a početak takmičenja pola sata kasnije.

Istog dana, od 19.00 časova biće prijava i zvanično mjerenje starijih poletaraca, pionira i seniora, a sutradan, 10. oktobra, prijava i zvanično mjerenje biće obavljeni od 8.00 do 9.00 časova.

Žrijebanje takmičara drugog dana, 10. oktobra, počinje u 9.00 časova, a početak takmičanja tog dana planiran je u 10.30 časova.

“Svi koji žele da se prijave obavezno je da na mjerenju posjeduju takmičarske licence ili pasoš”, rekao je Majdov.

On je naglasio da svi takmičari moraju imati ovjerene takmičarske knjižice sa ljekarskim pregledom, ne starijim od šest mjeseci, te da ekipe vrše osiguranje svojih takmičara.

“Za ostvarene rezultate biće dodijeljene medalje i pehari za najuspješnije ekipe”, poručio je Majdov.

Miloš Ostojić ubijen je 1. januara 2019. godine u Istočnom Sarajevu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име