Naslovna Hercegovina Trebinje Izgradnja piste aerodroma u Trebinju prešla na online režim

Izgradnja piste aerodroma u Trebinju prešla na online režim

0
Izvor: Sredoje Bogić Njuz

– Dobra vijest za sve koji se nadaju da će 1. decebra ove godine da polete sa aerodroma u Trebinju stiže od službe koja upravlja ovim aerodromom, koja navodi da je počela sa online izradom piste.

– Danas smo pustili aplikaciju pomoću koje će svi korisnici moći da crtaju pistu i u virtuelnoj realnosti uživaju u trebinjskom aerodromu.

Pripremili smo izbor sunčanog, kišnog i sniježnog vremena – izjavio je Mileta Sletić, upravnik javnog preduzeća “Aerodrom Trebinje”.

On je istakao da će prvih mjesec dana aplikacija biti  besplatna, a da će se nakon mjesec dana svako crtanje piste naplaćivati. Aplikacija “Aiport Tuli” je dostupna za sve korisnike Android, iOS i Huawei mobilnih uređaja. Putnici koji najbolje nacrtaju pistu, dobiće vaučere za besplatne online vožnje avionima sa aerodroma do kraja godine.

Kako saznajemo, iste mjere će biti i u Kliničkom centru, pa će većina operacija u ovom centru biti u online režim obavljanja djelatnosti. Zbog potencijalne preopterećenosti servera za liječenje u ovom centru, odgovorni su apelovali na građane da imaju strpljenja i da se ponašaju odgovorno.

– Virtuelnih operacija biti tokom cijele godine, tako da nema potrebe da se stvaraju gužve na našim serverima. Samo odgovornim ponašanjem možemo pobijediti u ovom ratu sa Kovidom – poručuju iz Kliničkog centra Trebinje.

(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име