Naslovna Hercegovina Trebinje Jakirović o haosu u Trebinju: Kapiten „Leotara“ me odgurnuo, a kada su...

Jakirović o haosu u Trebinju: Kapiten „Leotara“ me odgurnuo, a kada su to vidjeli ovi moji odmah su reagovali

0

Policajci su došli poslije i pitaju: Šta je bilo, šta je bilo? Slične stvari nam se non stop dešavaju u Trebinju, bar od kada sam je tu, kaže Jakirović

Nemile scene iz Trebinja, nakon premijerligaške utakmice Leotar – Zrinjski 1:1, i danas su top tema u bh. fudbalskim krugovima. Naime, na nekoliko video snimaka vidi se da je ispred službenih prostorija FK Leotar došlo i do fizičkog obračuna članova Leotara i Zrinjskog.

Zrinjski će uskoro izdati saopštenje!

Prvo je došlo do prekida zvanične konferencije za novinare nakon utakmice.

– Sram vas bilo. Je li sramota da nam Bilbija psuje mrtvu majku jer nema toplu vodu – vikao je Srđan Kuljić, član stručnog štaba Leotara.

Trener domaćina Marko Maksimović ga je smirivao, dok je trener Zrinjskog Sergej Jakirović samo slegnuo ramenima, s obzirom da nije bio upućen u dešavanja.

Dan nakon haosa u Trebinju za portal „Avaza“ je govorio Sergej Jakirović te opisao događaje iz svog ugla.

– Klub će uskoro izdati saopštenjr – rekao je Jakirović na početku razgovora.

Na pitanje zašto je došlo do fizičkog obračuna ispred službenih prostorija, šef stručnog štaba Zrinjskog je odgovorio:

– Sve ćete saznati uskoro, nakon klupskog saopštenja – kazao je Jakirović te dodao:

– Kada sam izašao iz autobusa da pozovem igrače da krenemo, a u međuvremenu su im podijeljeni sendviči, Đoki (Milović, kapiten Leotara, op.a.) sam rekao, „Šta ti je, gotova stvar“. Također, podsjetio sam ga da me je vrijeđeo i na prethodnom našem gostovanju, a on je odgovorio, „Ja ću ovo, ja ću ono…“ Kada sam mu došao blizu, on me odgurnuo, a kada su to vidjeli ovi moji, odmah su reagovali. Ponavljam, klub će izdati saopštenje. Nama može prići ko god hoće, i napasti nas.

Bitno je da su napravili „screenshot“

Ružno, šta drugo konstatovati.

– Policija stoji kod svlačionica, a na parkingu nema nikoga. Policajci su došli poslije i pitaju: Šta je bilo, šta je bilo? Slične stvari nam se non stop dešavaju u Trebinju, bar od kada sam je tu. Bitno je da su napravili „screenshot“, navodno kako nekoga ganjam. Ali dobro, neka se zabavljaju jedan dan – istakao je Jakirović.

– Činjenica je da je on (Milović) došao tamo i vrijeđao, prijetio, „ja ću ovo, ja ću ono…“ Bože sačuvaj. Ali dobro – zaključio je šef stručnog štaba Zrinjskog za portal „Avaza“.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име