Naslovna Hercegovina Kolektivni upis za srednjoškolce – Članarina upola jeftinija

Kolektivni upis za srednjoškolce – Članarina upola jeftinija

1
Izvor:

Narodna biblioteka Trebinje pokrenula je u februaru akciju kolektivnog upisa za učenike srednje škole sa upola jeftinijom članarinom od redovne, saopšteno je iz ove ustanove.
Svi srednjoškolci iz Trebinja mogu do kraja ovog mjeseca da se učlane ili produže članstvo za pet KM, a članarina vrijedi godinu dana.

„Ovom akcijom željeli smo obradovati sve naše drage učenike srednjih škola u vrijeme pandemije, kada se svi susrećemo sa brojnim izazovima i promjenama u načinu života i rada“, rekla je direktor Narodne biblioteke Trebinje Milosava Supić Vuković.

Ona je napomenula i da su kolektivno upisani svi učenici prvih razreda trebinjskih osnovnih škola, te da je ova akcija naišla na veliko interesovanje đaka i nastavnika.

U saopštenju se navodi da Narodna biblioteka Trebinje vrlo često tokom godine organizuje akcije učlanjenja, pa tako obraduje dame, penzionere i školarce, dok je godišnja članarina vrlo simbolična i najniža u okruženju.

Iz ove ustanove svakodnevno komuniciraju sa svojim korisnicima i osluškuju njihove želje i potrebe, a time se vode i prilikom nabavke novih naslova, ali i organizovanja različitih događaja.

1 KOMENTAR

  1. I like it very much! Wearing me is a pretty girl out of the street, real hair is *! I tried 1500+ on our street, here only a few hundred

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име