Naslovna Region Krivokapiću upali u hotelsku sobu, pokrenuta istraga

Krivokapiću upali u hotelsku sobu, pokrenuta istraga

0

Iz Uprave crnogorske policije saopšteno je da je u toku interna istraga u Sektoru obezbeđenja ličnosti i objekata.

Cilj je utvrđivanje odgovornosti zbog eventualnih propusta prilikom obezbeđivanja premijera Zdravka Krivokapića, tokom njegove nedavne posete Francuskoj, prenosi RTCG.

„Operativnom obradom, Uprava policije došla je do saznanja da je u hotelskoj sobi premijera bio radnik na održavanju tehnike. Dosadašnje aktivnosti su pokazale da bezbednost premijera nije dovedena u pitanje nijednog momenta. U toku je interna istraga u Sektoru obezbeđenja ličnosti i objekata kako bi se utvrdila odgovornost zbog eventualnih propusta prilikom obezbeđivanja premijera“, saznaje RTCG iz Uprave policije.

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić boravio je sredinom novembra u Strazburu, povodom zvanične posete Savetu Evrope, ali tu je posetu, po pisanju portala nova.rs, obeležio incident. Kako se navodi, bila je to sasvim uobičajena poseta jednog predstavnika države, koja nije imala preterani odjek u crnogorskoj i regionalnoj javnosti. Krivokapić je u Francuskoj bio sredinom novembra i tada se dogodio incident kad je nepoznata osoba upala u njegovu hotelsku sobu.

Kako je rečeno ovom portalu iz diplomatskih izvora, u hotelsku sobu crnogorskog premijera upalo je nepoznato lice u trenutku kad se u njoj zatekao lično Krivokapić. Nepoznati muškarac zatečen je u sobi premijera u periodu kad je on sa delegacijom trebalo da bude van hotela, ali se, nakon što je promenio plan, u vremenu predviđenom za ručak, vratio u svoju hotelsku sobu.

Tim povodom, RTCG se obratio kabinetu premijera Crne Gore, odakle je potvrđeno da se ovaj incident zaista dogodio, ali nisu želeli dodatno da komentarišu čitav slučaj, već su uputili na Agenciju za nacionalnu bezbednost i Upravu policije Crne Gore.

Sagovornici ovog portala iz diplomatskih krugova kažu da još ne postoji adekvatno objašenjenje zašto se ovaj slučaj zataškava i zbog čega do sada nisu objavljeni detalji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i naš Youtube kanal.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име