Naslovna Republika Srpska Krunić o boravku Trišić Babić u Parizu “Dok druge naziva soroševcima, Dodikovi...

Krunić o boravku Trišić Babić u Parizu “Dok druge naziva soroševcima, Dodikovi najbliži saradnici obilaze konferencije”

1

Licemjernost politike Milorada Dodika i SNSD, odnosno činjenica da jedno pričaju, a drugo rade, još jednom je izašla na vidjelo nakon što je njegova savjetnica Ana Trišić Babić prisustvovala konferenciji u Parizu koju su organizovali Atlantski savjet, organizacija koja ima najbliže veze sa NATO savezom i Fondacija za otvoreno društvo, koju finansira Džordž Soroš.

Dok Dodik druge naziva „soroševcima“, aludirajući tako na tobožnje izdajništvo, zapravo njegovi najbliži saradnici obilaze Soroševe konferencije , rekao je poslanik PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Ljubiša Krunić.

On kaže da to nije ništa čudno, ako se sjetimo stare narodne izreke da vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. Podsjeća da ova epizoda ima isti „rukopis“ kao i činjenica da se Dodik koliko juče pohvalio da BiH nikada neće uvesti sankcije Rusiji, a u stvarnosti BiH već gotovo tri mjeseca primjenjuje sve sankcije protiv Rusije i da je on kao član Predsjedništva BiH očigledno htio da sakrije tu činjenicu od naroda.

– Nije čudno, jer su nam dobro poznate njihove prijašnje aktivnosti, ali je dvolično dok narodu plasiraju drugu priču. Trišić Babić je dugogodišnja NATO lobistkinja, koja je otvoreno zagovarala NATO integracije, dok su njena stranka i šef lično, pod plaštom neutralnosti i velikih priča protiv ove alijanse, zapravo činili sve korake ka pristupu u članstvo NATO saveza. Sjetićemo se pisma tadašnjeg srpskog člana Predsjedništva BiH, Nebojše Radmanovića, upućenog generalnom sekretaru NATO, u kojem zagovara članstvo „sa našim prijateljima Hrvatskom i Albanijom“, kako je naveo, a ne treba ni podsjećati da, otkad je Milorad Dodik član Predsjedništva, u štab NATO saveza redovno idu Nacionalni godišnji planovi za članstvo u ovoj organizaciji. Zanimljivo je i da Dodikova saradnica prisustvuje ovoj konferenciji u jeku ukrajinske krize nastale zbog odnosa Rusije i NATO, a Dodik se, s druge strane, očigledno lažno kune u prijateljstvo Rusiji – naveo je Krunić.

On kaže da ni njihovi odnosi sa Džordžom Sorošem nisu nepoznanica.

– Dok danas lažni patriota u jednom od bezbroj trilera iz njegove glave smišlja navodne revolucije protiv njega koje predvodi Soroš, podsjetiću da je on bio taj koji je, dok je bio premijer, nakon sastanka sa direktorom „Soroš“ fondacije javno govorio da podržava sve aktivnosti ove organizacije. Od tada do danas se, očigledno, ništa suštinski nije promijenilo. Milorad Dodik je bio i ostao poslušnik tuđih interesa, a primarno djelujući uništiteljski prema našem narodu i zemlji – zaključuje Krunić.

 

1 KOMENTAR

  1. Ti ćeš Ljubiša to da središ sad kad pobijedite na izborima, kakav Dodik i bakrači???
    Nego, nije mi jasno
    IDI JADO NA JASEN PA KREŠI GRM I UVRAĆAJ JANJCE U OKRAJCIMA, NIJE ZA TEBE DA BISTRIŠ POLITIKU!!!! A ne bistriš je nego samo gledaš kako ćeš opanjkati Dodika ili Željku, ti si jadan, jedna obična tračalica, eto to si ti!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име