Naslovna Hercegovina Lista SPS-a bez „najzvučnijeg“ pojačanja Slavka Vučurevića

Lista SPS-a bez „najzvučnijeg“ pojačanja Slavka Vučurevića

0
I SPS Gorana Selaka u Izbornoj jedinici 9 u trci je za mandatom, a u ovoj stranci su ga već uknjižili. Knjiženje mandata postalo je svojstveno svim strankama u ovoj regiji. I u ovoj stranci biračima se prezentuje priča da će posle drugog oktobra biti nezaobilazan faktor u formiranju vlade, piše portal „Kroz Staru Hercegovinu“.

Nosilac liste je Maksim Skoko potpredsjednik ove partije, koji će biti prvi na kompenzaciji, što ovu stranku u odnosu na druge manje partije u Hercegovini čini drugačijom, jer oni ne lažu kad kažu da će imati poslanika iz ove Izborne jedinice.

Skoko je dakle siguran, ali ono što je na prvo čitanje ove liste zanimljivo jeste da nema bivšeg gradonačelnika Trebinja Slavka Vučurevića kome u ovoj stranci očigledno ne vjeruju.

Od izgovorene čuvene ”Kobilje glave” vidan je sunovrat ovog političara koji je svojevremeno “pucao” visoko. Slavka nema, a da li imena poput oficira Novice Medana iz Nevesinja, doktora Radana Miletića iz Foče, “vječitog” predsjednika Ljubinjske Skupštine Perse Klimente i zamjenika načelnika Opštine Gacko Siniše Mandića garantuju nešto više od pokušaja prelaska cenzusa pokazaće naredni izbori. Sve je nesigurno osim da je Skoko siguran.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име