Naslovna Region Milačić napustio Poslanički klub DF-a

Milačić napustio Poslanički klub DF-a

0

Milačić je u dopisu Bečiću naveo da će dalje nastupati kao nezavisni poslanik i da će predstavljati “samo Pravu Crnu Goru i narod Crne Gore.

Lider Prave Crne Gore i poslanik Marko Milačić napustio je Poslanički klub Demokratskog fronta, saznaju “Vijesti”. Milačić je potvrdio “Vijestima” da je napustio Klub i o tome je obavijestio predsjednika Skupštine Aleksu Bečića. On je u dopisu Bečiću naveo da će dalje nastupati kao nezavisni poslanik i da će predstavljati “samo Pravu Crnu Goru i narod Crne Gore”.

“Saradnja u borbi za zdravo i prosperitetno drustvo nema nikakve veze sa pripadnošću poslaničkim klubovima. U tom cilju, bogatstvo različitih pristupa trebamo shvatati kao prednost, međusobno se pomagati i korigovati. Kao i u prethodnom periodu Prava Crna Gora i ja lično bićemo potpuno posvećeni konstituisanju nove vlasti na svim nivoima, pružajući snažnu podršku mandataru Zdravku Krivokapiću u ovom istorijskom procesu uvidjenja slobode i demokratije u Crnoj Gori”, rekao je Milačić.

Klub poslanika Demokratskog fronta sada čine poslanici Nove srpske demokratije, Demokratske narodne partije, Ujedinjene Crne Gore i Radničke partije.

Izvor:Vijesti

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.