Naslovna Izdvajamo Milica Radovanović novi predsjednik trebinjskog SDS

Milica Radovanović novi predsjednik trebinjskog SDS

0

Milica Radovanović nova je predsjednica trebinjskog SDS-a, odlučeno je danas na Izbornoj skupštini Gradskog odbora ove stranke.

Milica je novo lice na političkoj sceni. Rođena je 1992. godine u Trebinju. Trenutno je zaposlena kao asistent na FPM Trebinje. Od 2016. godine je diplomirani inženjer industrijskog inženjerstva i menadžmenta.

„Moj glavni motiv da se uopšte počnem baviti politikom su moja djeca i porodica. Ne želim da dođem u situaciju za 15 ili 20 godina da oni moraju napustiti ovaj grad i voljenu nam Republiku Srpsku tražeći koru hljeba, a da sam ja pri tome sjedala kući skrštenih ruku. Želim da učestvujem u stvaranju boljeg i kvalitetnijeg ambijenta za sve nas“, rekla je Radovanovićeva u svom obraćanju delegatima na Skupštini.

„Pozivam sve ljude dobre volje da nam se pridruže, da na krilima narodne volje, odlučnosti, spremnosti i prije svega dostojanstva vidimo leđa onima koji nas obmanjuju, onima koji nam otimaju, koji su nam uzeli radna mjesta i postavili nestručne i podobne kadrove i onima koji su nas doveli na rub egzistenzije“, zaključila je Radovanovićeva.

Milici želimo puno sreće u daljem radu!

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име