Naslovna Hercegovina Gacko Moramo odgovorno vući mudre poteze narednih dana

Moramo odgovorno vući mudre poteze narednih dana

1

„Mi moramo biti obazrivi i odgovorni jer predstavljamo naš narod i da u narednim danima vučemo mudre poteze. Ukoliko Visoki predstavnik bude koristio bonska ovlaštenja to nije put rješenju ove krize. Nadam se da će se težiti rješenjima prihvatljivim za obje strane a to znači da će u budućnosti sve odluke donositi parlamenti a ne nijedan pojedinac“, poručio je Šarović.

Komentarišući inauguraciju Kristijana Šmita Šarović je poručio da je odluka Valentina Incka neutemeljena ali je na nama da ne učinimo pogrešan korak koji bi doveo do produbljivanja krize.

„Rusija i Kina su poruke koje su iznijeli u Savjetu bezbjednosti samo ponovili nakon saopštenja ambasadora PIK-a i čini se da Rusija ostaje na stavu neprihvatanja Inckove odluke i neprihvatanju novog Visokog predstavnika“, kazao je Šarović u Gacku.

Mi moramo, kaže Šarović, biti obazrivi i odgovorni jer predstavljamo naš narod i da u narednim danima vučemo mudre poteze.

„Ukoliko Visoki predstavnik bude koristio bonska ovlaštenja to nije put rješenju ove krize. Nadam se da će se težiti rješenjima prihvatljivim za obje strane a to znači da će u budućnosti sve odluke donositi parlamenti a ne nijedan pojedinac“,  poručio je Šarović.

1 KOMENTAR

  1. Sarovic i odgovornost dva razlicita pojma ko i Vukota i mudrost prema tome ni od mudrosti ni od odgovornosti nema nista

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име