Naslovna Hercegovina Motociklista teško povrijeđen u Trebinju

Motociklista teško povrijeđen u Trebinju

1
Izvor:

Na području Policijske uprave Trebinje, 22.02.2021. godine, evidentirane su dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranh krivičnih djela i narušavanja javnog reda i mira.

Policijskoj stanici za bezbjednost saobraćaja Trebinje prijavljena je saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao jedan motociklista inicijala A.G. U nezgodi je motociklista zadobio teške tjelesne povrede, dok je na motociklu pričinjena materijalna šteta.

U 2020. evidentirano je 9 nezgoda u kojoj su učestvovali motocikli. Pet je zadobilo teške tjelesne povrede, a jedan lake.

Zahvaljujući preventivnom i represivnom radu, ali prije svega i odgovornoj vožnji votociklista, u 2020. je evidentirano smanjenje za 44% u broju motociklista koji su zadobili teške tjelesne povrede i smanjenje od 83% onih koji su zadobili lake tjelesne povrede.

Iz PU Trebinje apeluju na vožače da dolaskom lijepog vremena obrate pažnju na motocikliste, ali i na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju zakonskih propisa.

1 KOMENTAR

  1. The hair piece is very true to wear. It can cover the white hair on the top of the head. It is the same as your own hair. Next time you buy a long one and change it.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име