Naslovna Hercegovina Gacko Načelnik Gacka preživljava sa 3 504 KM plate i troškovima autobuske karte...

Načelnik Gacka preživljava sa 3 504 KM plate i troškovima autobuske karte od 5 KM po danu

0

Imao je Ognjen Milinković penal poput onog Mijatovićevog sa Holandijom ’98, šansu kakva se jednom pruža Gacku, da bukvalno preokrene sve, no on ne da je pogodio prečku, promašio je čitava gol, napucao je loptu preko tribina.

Zaista Gačani žive za dan kad će mu dati aplauz od srca za neki dobar potez, ali njega ovaj mandat ne ide i još što je gore misli da je omiljen i da će imati još jednu šansu.

Dok projekti koje je prethodna vlast započela stoje u mjestu on ne odustaje od sulude ideje izgradnje pijace koja bi građane opštine koštala više od pola miliona KM.

A košta nas i on sam dosta, pa osim plate koja je za današnje prilike astronomska i iznosi 3 504 KM, koristi službeno vozilo i povrh svega naplaćuje kartu na relaciji Gacko-Lipnik, koja ne postoji, 5 KM po danu.

Zanimljivo je kako je došao do te cifre ako je karta do Avtovca 3 KM, pa se normalan čovjek zapita jel’ moguće da je Lipnik toliko daleko od Avtovca da put košta 2 KM.

A kad ne vozari do rodnog sela i otisne se u “svijet”, pa recimo skokne do Doboja, e kako tad izgleda obračun putovanja možete vidjeti u prilogu.

 

U nadi da će ga uskoro “sretni voz voziti”, u narednim danima pišemo koliko nas koštaju ostali funkcioneri iz “trule koalicije” i kako su koeficijentima nagrađeni oni koji su izdali onoga ko ih je izmislio, načelnika u penziji gospodina Milana Radmilovića.

 

Izvor: Kroz Staru Hercegovinu

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име