Naslovna Hercegovina Ljubinje Načelnik Ljubinja Stevo Drapić posjetio je Novu Gajdobru i privrednika Rista Dangubića

Načelnik Ljubinja Stevo Drapić posjetio je Novu Gajdobru i privrednika Rista Dangubića

1
Izvor: ISTOK

Načelnik  opštine  Ljubinje Stevo Drapić sa svojim saradnicima posjetio je  Novu Gajdobru i najuspješnijeg privrednika ovog kraja Rista Dangubića, porijeklom iz Ljubinja, sa kojim je razgovarao o mogućnostima uspostavljanja poslovne saradnje.

Risto Dangubić je osnivač i utemeljivač kompanije „Aling Conel“ u Gajdobri, koja radi od 1984. godine, a danas se proizvodnja odvija na 20.000 metara kvadratnih.

Preko 400 radnika proizvodi alate za najpoznatije svjetske kompanije, ali ovo je i prva fabrika u Srbiji koja je osvojila modularni elektroinstalacioni program i ide rame uz rame sa svetskim proizvođačima, poput italijanskih „Vimara“ i „Ave“.

U pratnji Rista Dangubića i predsjednika MZ Nove Gajdobre Mladena Lučića, načelnik je posjetio i Hram Petra i Pavla u Gajdobri kao i Sportsku dvoranu.

 

1 KOMENTAR

  1. Put da gujica vidi puta. Risto je dobar, vrijedan i pametan covjek ali pare ni u Gajdobri ne rastu na grani da bi se razbacivao parama na rupu bez dna zvanu Ljubinje. U Ljubinju 91 nije bilo nezaposlenih a danas nema zaposlenih sve pod vodstvom SDS ciji je Drapic istaknuti clan i sad bi jos Risto trebao dodati na hrpu jer su malo unistili? Izgleda da svi nacelnici imaju gujica obraz jer im ne smeta da prose a da prije toga ne ociste svoje dvoriste. Upita li se Drapic koje su to prednosti zbog kojih bi neko ulagao u Ljubinje i koje su uopste mogucnosti ulaganja? Gdje su mu strucnjaci, infrastruktura, sigurnost i poslovna klima?? Zasto godisnje stotine ljudi odu npr. u Edmonton na kraju svijeta klima uzas a niko nece u Ljubinje a u zadnje vrijeme i u Tb dolaze samo Bilecani i Gacani? Ima li tu zasluge SDS i njegove licno? Da Risto orvori fabriku pa da mu Lujo donese spisak plakatasa ko i dosad a da se Sarovic i Dra pic prave ludi ko i dosad ili donesu i svoje plakatase ko i dosad.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име