21.2 C
Trebinje
20,Juli, 2024 4:50:54

Nađeno rješenje: Radnicima SDS-a biće isplaćene plate

Šef Kluba poslanika SDS-a održao je jutros sastanke sa predstavnicima Vlade Republike Srpske u vezi sa problemom nakon gašenja računa Srpskoj demokratskoj stranci.

“Imamo dobre i radosne vijest i za radnike u Srpskoj demokratskoj stranci. Koristimo priliku da se zahvalimo Ministarstvu finansija”, rekao je Govedarica i rekao da je ovo moglo i prije da se riješi ali su čekali izmjene zakona.

“Predložili smo amandman, tada smo se konsultovali sa ministrima Šeranićem i Egićem kako bismo riješili probleme radnika u SDS-u koji nema svoj bankovni račun.

Rješenje leži u Zakonu o obligacionim odnosima. Pitanje će biti riješeno tako što će radnici SDS-a na malo drugačiji način primiti dohotke za rad u ovoj stranci”, rekao je Govedarica.

Kaže da će o svemu obavijestiti Predsjedništvo SDS-a koje će sa Ministarstvom uprave i lokalne samouprave definisati tehničke detalje.

SDS ima ukupno 33 zaposlena radnika.

(BN) Foto: BN

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala Trebinje 24. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Trebinje 24 zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
NAJNOVIJE
- Advertisement -spot_img

Povezane vijesti:

- Advertisement -spot_img