Naslovna Hercegovina Gacko Nakon “stare” cisterne, “Komus” iz Gacka dobio novu direktoricu

Nakon “stare” cisterne, “Komus” iz Gacka dobio novu direktoricu

0
Komunalno preduzeće “Komus” iz Gacka od danas je “jače” za Izvršnog direktora za finansije, a ovo mjesto je iznenada sistematizovano, a u fotelju će Dragana Papović.

Menadžment ovog preduzeća hvali se uspjehom i finansijskom konsolidacijom, otkako je upravljanje ovim preduzećem preuzeo SNSD sa pretežno SDS-ovim kadrom. U kritikovanju prethodnika prednjači Mile Vujičić, koji je inače kao kadar raznih stranaka dugi niz godina uvijek prvi čovjek do direktora, a često i direktor umjesto direktora. Javna je tajna da je ovaj “spasitelj” preduzeća dok je boravio u SAD-u, uredno primao platu, čak imao i stimulaciju.

Komunalno se pohvalilo i sa nabavkom nove mehanizacije Skipa slabo zastupljene marke na ovim prostorima, i cisterne stare preko 30 godina. Ako ništa novoizabrani kadar je kako saznajemo mlađi od pomenute cisterne sa kojom su prali određene dijelove grada neposredno pred najavljenu “blatnjavu” kišu, pa se nadamo da će dodatno doprinijeti finansijskom procvatu preduzeća koje planira da se bavi i održavanjem javne rasvjete, iako teško da ima i merdevine.

Sve pohvale za radnike koji rade na terenu i svojim zalaganjem zaista doprinose da ulice i parkovi u gradu budu uređeni, u nadi da za to osim što se menadžment kiti njihovim zaslugama imaju i određenu stimulaciju.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име