Naslovna Izdvajamo Nakon ultimatuma Nebojša Vukanović objavio snimak o kupovini glasova (VIDEO)

Nakon ultimatuma Nebojša Vukanović objavio snimak o kupovini glasova (VIDEO)

3
Izvor: Nebojša Vukanović

Miljan Vasiljević, radnik Parking servisa u Trebinju, nakon mobinga i pritiska koji je trpio duže vremena odlučio je da javno i hrabro progovori o zloupotrebama, ucjenama, pritiscima i kriminalu moćnika. Vasiljević je odlučio da javnosti saopšti kako ga je ucjenjivao Ilija Tamindžija, i kako mu je davao građevinski materijal, cement i blokove, kako bi ćutao i prestao da govori o zloupotrebama i kriminalu vlasti.

 

Na snimku koji posjeduje Vasiljević, a koji je nastao u Kabinetu izvršnog direktora HET-a Ilije Tamindžije pred Lokalne izbore 2016. godine, jasno se čuje kako Tamindžija dogovara da se preko firme APIS D.O.O iz Trebinja, obezbjedi 400 blokova i cement u vrijednosti 500 maraka, kako poziva vlasnika firme Dragana Koraća i traži da građevinski materijal isporuči Vasiljeviću, a da se fiktivno povećaju radovi i troškovi na izgradnji spomenika koji finansira HET. Ni spomenici i mrtvi im nisu sveti već i na njima persu novac!

Tamindžija sve radi u prethodnom dogovoru sa zetom Lukom Petrovićem i Mirkom Ćurićem, tada direktorom Poreske uprave u Trebinju a sada gradonačelnikom. Na snimku se čuje kako vlast ucjenjuje ljude i sarađuje sa bezbjednosno-interesantnim licima koja za SNSD odrađuju prljave poslove.

Vasiljević kaže da su njemu dali materijal kako bi ćutao, ali da su na sličan način kupovali glasove u Trebinju i Hercegovini pred izbore. Spreman je da da iskaz policiji i tužilaštvu, te svjedoči u sudskom procesu protiv Ilije Tamindžije, poslanika i izvršnog direktora HET-a, ali i njegovih saradnika u zloupotrebama.

Zbog kriminalnih radnji, zloupotreba položaja i ovlaštenja, izvlačenja novaca iz javnog preduzeća, ucjene, podmićivanja i organizovanja kriminalne grupe sa Mirkom Ćurićem, Lukom Petrovićem i drugima, u ponedeljak ću protiv Ilije Tamindžije, kao prvoosumnjičenog, te Luke Petrovića i Mirka Ćurića kao drugoosumnjičenih, predati krivičnu prijavu Okružnom tužilaštvu u Trebinju i inspektorima Policijske uprave Trebinje, sa dokumentacijom i Ugovorima saradnje HET-a i APIS-a.

 

3 KOMENTARA

  1. Nista prijava samo masovne demonstracije mogu pocistiti ova g*vna, imamo li mi muda za to drugo je pitanje. U svakom slucaju niko nam nije kriv imamo vlast taman kakvu i zasluzujemo.

  2. Koliko je vod govedo ovaj Tamindžija, ali i ovaj Vasiljević je fukara neviđena, splačina

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име