Naslovna Hercegovina Bileća Napadnut mladić iz Bileće: Tukao me i prijetio da će ubiti i...

Napadnut mladić iz Bileće: Tukao me i prijetio da će ubiti i mene i porodicu, a glave staviti u kesu

0

Bilećanin Nikola Glušac napadnut je verbalno i fizički od strane bivšeg kolege u ponedjeljak veče na magistralnom putu Gacko -Bileća, kod motela Košuta.

Glušac tvrdi da ga je lice inicijala D.P. sa još tri lica pratilo automobilom nekoliko kilometara nakon čega je zaustavio svoje vozilo da vidi o čemu se radi.
Kada sam izašao iz vozila počeo je da viče na mene i da mi prijeti. Zatim me je udario, počeo da me vuče i davi uz uvrede i prijetnje da će ubiti i mene i sestru, a prethodno naše roditelje i glave donijeti u kesi“, kaže Nikola za Hercegovina press.
Dodaje da je imao sreću što nije bio sam u autu jer danas sigurni ne bi bio živ.
Bio sam sa još dva lica koja su me spasila“, kaže i najavljuje da će danas zajedno sa svojom svjedocima podnijeti krivičnu prijavu protiv napadača.

U PU Trebinje Hercegovina pressu su potvrdili da je Policijska stanica Gacko, noći 14.12.2021. godine zaprimila prijavu od lica inicijala N.G, da ga je lice inicijala D.P. tokom verbalne rasprave , fizički napalao i uputilo pretnje, u mjestu Zborna Gomila, opština Gacko.

Nakon dokumentovanja događaja od strane policijskih službenika PS Gacko, pritiv lica D.P. slijedi podnošenje Zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka“, kazali su u PU Trebinje.

Kako nezvanično saznajemo Nikola Glušac je sa napadačem D.P. radio na jednoj benzinskoj pumpi u Gacku.
Svađa je započela kada je Glušac dobio otkaz i prijavio lice inicijala D.P. za navodne malverzacije na pumpi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име