Naslovna Hercegovina Bileća Neću podleći pritiscima i ucjenama! Narod me nije izabrao da bih podržavao...

Neću podleći pritiscima i ucjenama! Narod me nije izabrao da bih podržavao kriminal, malverzacije i lične interese pojedinaca!

0

Šesta sjednica Skupštine opštine Bileća prekinuta je danas odmah nakon druge tačke Dnevnog reda, koja se odnosila na razrješenje starih i imenovanje novih članova Opštinske izborne komisije.

Prijedlog za izbor novih članova OIK-a nije usvojen, pa se iz toga da zaključiti da pojedini članovi skupštinske većine i dalje daju podršku članovima OIK-a iz prethodnog saziva odnosno članovima SNSD-a, a protiv koga su se isti grčevito „borili” prethodnih godina.

Veselin Vujović, načelnik opštine Bileća, koji je osvoji rekordan broj glasova na prethodnim izborima izjavio je da ima mnogo nelogičnosti u radu ove skupštinske većine.

„Što se mene lično tiče ne želim nikakve pregovore ni dogovore sa manipulatorima. Narod me nije izabrao da bih podržavao kriminal, lične interese i sve ono što bi bilo na štetu građana Bileće.

Neću podleći pritiscima i ucjenama i nikada neću podržati ono što nije ljudsko i pošteno.

Neka svi rade onako kako im savjest nalaže. Ni po cijenu mnogo svetijeg i bitnijeg od skupštinske većine neću prodati svoj obraz.”

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име