Naslovna Hercegovina Trebinje Ninković uputio otvoreno pismo Luki Petroviću

Ninković uputio otvoreno pismo Luki Petroviću

0
Izvor:

Duško Ninković, odbornik Liste za pravdu i red, uputio je otvoreno pismo Luki Petroviću, odborniku SNSD-a u Skupštini grada Trebinja.

Pismo prenosimo u cijelosti: 

“ Rođen sam u Trebinju 1973. godine kao prvo dijete od oca Slobodana Ninkovića i majke Simane, rođene Ratković. Postao sam odbornik na Listi za pravdu i red Nebojše Vukanovića, simbola za pravdu i red, tako što sam lično tražio da budem dio Vukanovog tima. Poslije riječi mog brata, koji je njegov drug iz vrtića i škole (koji nije izašao iz kuće 16 godina) – Vukan je ovakav bio u vrtiću i školi, Vukan je pravedan, častan i pošten.

Lično nemam ništa protiv čovjeka i Luke Petrovića iz moje genaracije, ali itekako imam protiv njegovog kriminala. Juče mu nisam odgovorio jer me je preduhritio uvaženi odbornik Đorđe Vučinić, ali sada želim da mu odgovorim na ovaj način.

Nisam iskusan odbornik ali imam časne namjere, i sada mu ja odgovaram…Naša imovina jeste zarasla i u bršljanu zbog neriješjenih imovinsko, porodično- pravnih odnosa jer su se moje četiri tetke prihvatile imovine. Kako da se to obrađuje? Moji stričevi su od pvog dana učesnici rata. Moj otac je bio na radnoj obavezi u pekari, kao civilna žrtva iz Drugog svjetskog rata 60 % invalid, a ja sam otišao u vojsku 17 .01.1992. i skinuo se 01.05.1996 godine.

Nama Ninkovićima iz Podgljivlja država je uzela pola Vinograda i gradskog groblja. Šta si ti doprinio i tvoj brat Rade za Republiku Srpsku kad se ona stvarala?Da li je ono velelepno zdanje na Zagori sa bazenom bilo prije 1991 godine? Da je stvoreno na poljoprivredi za 300 godina ili na pljački naroda i države? Juče si mene prozvao i moju porodicu neradnicima…Obajasni „pošteni“ čovječe odakle ti hacijenda, kućetine, bazeni i ogromna imovina?

 

ĆERAĆEMO SE JOŠ!

 

Duško Ninković “

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име