Naslovna Hercegovina Nova partija u trebinjskoj skupštini – Vlatković i Banjac dogovorili saradnju

Nova partija u trebinjskoj skupštini – Vlatković i Banjac dogovorili saradnju

0

Jovica Vlatković, dojučerašnji predsjednik trebinjskog odbora Demokratskog narodnog saveza (DNS), pridružio se sinoć novoosnovanoj stranci poslanika Darka Banjca – Narodnoj partiji Srpske, kako je i nagovijestio dan ranije na konferenciji za novinare.

Vlatković je tada rekao da je uz njega skoro cijeli bivši trebinjski odbor DNS-a. 

Darko Banjac je juče boravio u Trebinju i objavom na svom fejsbuk profilu potvrdio je da je sa Vlatkovićem dogovorio saradnju. 

“U Trebinju je večeras formiran još jedan inicijativni odbor Narodne partije Srpske. Iz dana u dan naša mreža je sve veća, jer građani Srpske prepoznaju istinske borce za bolji život svih stanovnika naše Republike”, napisao je Banjac. 

Ovim će u trebinjskoj skupštini umjesto DNS-a biti nova partija – Narodna partija Srpske, koja će biti dio vlasti.

Istovremeno, juče je u Trebinju boravio i predsjednik DNS-a Nenad Nešić, koji je samo dan ranije raspustio gradski odbor ove partije u Trebinju.  

“Ovo je za nas važan grad i želimo da naš odbor bude jači i stabilniji, da postignemo bolje rezultate na izborima u budućnosti i, što je još važnije, bolje rezultate za ljude Trebinja. Zato nećemo čekati narednu kampanju, počinjemo odmah raditi, a dobra energija mi govori da rezultati tog rada neće biti izostavljeni”, napisao je na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici Nešić. 

dns trebinje

Za povjerenika partije imenovan je Slavko Dangubić, koji je nakon toga smijenjen sa direktorske pozicije u Elektro-Hercegovini.

direkt-portal.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име