Naslovna Republika Srpska NOVI SKANDAL DIREKTORA UKC: Đajić voli da se blamira, POGLEDAJTE ŠTA JE...

NOVI SKANDAL DIREKTORA UKC: Đajić voli da se blamira, POGLEDAJTE ŠTA JE SADA URADIO (VIDEO)

0

Dok korona virus ponovo uzima maha i u Banja Luci i Republici Srpskoj, direktor UKC RS Vlado Đajić opušta se u vidno alkoholisanom stanju kršeći sve epidemiolpške mjere koje su na snazi.

Vlado Đajić, koji je i predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a, u društvu sekretara zog odbora Milenka Letića sinoć je bio u vidno alokoholisanom stanju na koncertu Slobe Radanovića u klubu COUNTRY CLUB Banja Luka.

Kako se vidi na snimku Đajić se dobro zabavljao, ne mareći za epidemiološke mjere koje su na snazi. To svakako nije lijep gest od jednog zdravestvnog radnika i još direktora najveće zdravstvene ustanove u Republici Srpskoj, koji svojim ponašanjem krši epidemiloške mjere koje su na snazi i tako daje loš primjer drugima.

Kako saznajemo, pomenuti klub, u kome se u vidno alkoholisanom stanju zabavljao visoki funkcioner SNSD-a i direktor UKC-a, sada drži Milorad Vuković Luis koji je hapšen u policijskoj akciji “Kodeks” 6. decembra prošle godine zbog narkotika.

Inače, ovo nije jedini primjer da Đajić ne poštuje epidemiloške mjere, jer smo svjedoci da se u posljednje vrijeme u prostorijama Gradske organizacije SNSD-a, koju on vodi,  održavaju žurke i koncerti poznatih muzičkih zvijezda.

To privlači pažnju i čuđenje Banjalučana da u vrijeme pandemije se organizuju žurke u zatvorenim prostoru, gdje se krše epidemiloške mjere, i to u organizaciji predsjednika GO SNSD-a, koji je i ljekar i vodi najveću zdravstvenu ustanovu u Republici Srpskoj.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i naš Youtube kanal.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име